Terug naar de Nederlandse taal.

Hallo allemaal!

Ja, jullie lezen het goed. Een nieuwe column in het Nederlands. Vanaf nu ga ik al mijn artikelen in het Nederlands schrijven. Waarom?Ik heb het gevoel dat de Engelse artikelen niet altijd even goed waren, omdat Engels niet mijn basis-taal is. Met de Nederlandse taal kan ik meer met woorden spelen, en ik denk dat dat beter gaat uitpakken. Ik heb nu ook gekozen voor een lay-out die uitstraalt dat ik terug ga naar de basis.

De grote vraag is natuurlijk, wat je nu kunt verwachten van SU SISI. Ik ga eerlijk zijn. Ik probeer voor mezelf en voor degenen die mijn blog lezen een vast upload schema te maken. Dat is lastiger dan ik dacht, omdat ik er graag mooie content erop wil zetten die ook nog ergens op moet slaan. Tegenwoordig willen volgers dat je jezelf uitdaagt, en je twijfels en missers deelt zodat ze zich met je kunnen identificeren en het gevoel krijgen dat ze niet alleen zijn. Maar ik werk 4 dagen in de week, en daarnaast probeer ik altijd zoveel mogelijk nieuwe dingen te leren door middel van online-studies en dan komt er ook eens samen met mijn moeder een huishouden met drie dieren erbij. Oh, en laten we verleiding van Netflix niet vergeten haha. Ik bedoel: ik houd minder tijd over om te bloggen dan ik wil…

Allemaal luxe problemen natuurlijk, maar soms is het lastig om alle ballen hoog te houden. Maar zoals de titel al zegt, we gaan terug naar de Nederlandse taal dus er is al 1 keus gemaakt. Goed bezig! (Af en toe moet je jezelf een compliment geven). Ik begin gewoon met een simpel upload schema. Ik ben ieder geval erg blij en ik hoop dat jullie mij opnieuw gaan volgen!

 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *